2022-09-22

Vill du bli Garnitos nya VD?

Garnitos nuvarande VD lämnar för liknande roll i sin hemstad. Därför söker vi nu en VD som vill fortsätta att utveckla verksamheten. Som VD för Garnito AB får du en bred roll med resultat- och verksamhetsansvar och direkt personalansvar för tre förvaltare och en ekonom. Du initierar och driver utvecklingsprocesser och identifierar nya områden både geografiskt och verksamhetsmässigt som Garnito kan investera i. Vi samarbetar med Insikta i rekryteringen och du ansöker till tjänsten via deras hemsida: VD till Garnito - Insikta

2022-03-17

Renovering Klostret 18

Nu startar vi renovering av vår fastighet på Lilla Möllevångsgatan 5. Vi kommer renovera fastigheten såväl utvändigt som invändigt i både allmänna utrymme och i lägenheterna samt anlägga en trevlig uteplats för umgänge. Inflyttning kommer ske i november månad 2022. Vi kommer annonsera de lägenheter som blir lediga för uthyrning här på vår hemsida.

2022-01-20

Högklassiga lägenheter på bästa läge

Vi arbetar med ett byggprojekt på Tågaborg, där vi ska bygga ett nytt hus med 10 lägenheter. Huset kommer bli väldigt vackert med rundade takkupor och en putsad fasad i ljusgrön nyans.
Läs mer..

2021-01-21

Coronatider

Det är fortfarande coronatider som råder. Vi följer utvecklingen och de restriktioner som myndigheterna rekommenderar. Vi försöker att fortsatt hålla en bra servicenivå mot våra hyresgäster. För att vara rädda om både er och vår personal är vi lite restriktiva med allmänna servicebesök och prioriterar akuta ärenden.

Garnito AB | Järnvägsgatan 11 | 252 24 Helsingborg