Tågaborg

Helmfeltsgatan 9

Här bygger vi nytt - bekvämt, modernt och ombonat!

På Helmfeltsgatan 9A pågår byggnationen av vår nya fastighet Tågaro. Här kommer du att kunna bo i lugnet på Tågaborg men med närhet till havet och centrum. Lägenheterna inreds i hög standard med till exempel heltäckningsmatta i sovrum och bra förvaringsutrymme, bland annat med skjutdörrsgarderober i ekfanér.

Varje lägenhet har diskmaskin, inbyggd micro, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats och från våning två och uppåt har man sundsutsikt. På den vackra innergården har alla tillgång till orangeriet och i källaren finns garage - där det även finns möjlighet att ladda el-bil. Vill du bo på Tågaro? Intresseanmälan har öppnat och om du är intresserad av att bo på Tågaro kan du anmäla dig via “Lediga lägenheter” här på vår hemsida.

Om du är nyfiken och vill följa utvecklingen under det närmaste året kommer vi att regelbundet uppdatera med information från bygget på vår Facebooksida. Inflyttningen beräknas kunna ske i februari 2023.

Om fastigheten

Snabbfakta

  • Byggår: 2021/2022
  • Antal lägenheter: 10
  • Storlek: 3 rok
  • Hiss: Ja.
  • Kabel-tv
  • Internet

Kontaktperson

Jessica

042-444 70 74

Lugnt boende på Tågaborgs höjder

Tågaborg är centralt beläget i norra Helsingborg, strax ovanför Land-borgen. Boende i stadsdelens västra utkant, liksom gående på Landborgs-promenaden, kan njuta av en underbar utsikt över Öresund.

I Tågaborgs södra delar ligger Vikingsbergsparken, som erbjuder en stor och uppskattad lekplats för områdets barn. I norr avgränsas området av Pålsjö skog, ett stort naturreservat med många motionsslingor.

Tar du cykeln ner från Tågaborgs höjder når du snabbt vackra Fria bad med dess finkorniga vita sand och breda bryggor.

Tågaborg har flertalet restauranger, samt blomsterbutik, livsmedelsbutik, bageri och apotek. Det är ett område med olika typer av bostäder men många av flerfamiljshusen går i äldre stil, med högt i tak och gammeldags detaljer. För pendlaren kan det vara bra att veta att Helsingborgs central endast ligger 3 kilometer bort.


Garnito AB | Järnvägsgatan 11 | 252 24 Helsingborg