Hammarbergsgatan 11-15

Ringstorp
Hammarbergsgatan 11-15

Lugnt boende på Ringstorp

På Hammarbergsgatan nummer 11, 13 och 15 bor du i ett tyst och lugnt område med gångavstånd till mataffär och skola. Det är också nära till naturreservatet Pålsjö skog med motionsslingor och tennisbanor. Alla lägenheter har balkonger med utsikt mot det intilliggande gröna koloniområdet. I källaren har hyresgäster tillgång till två gemensamma tvättstugor och fastigheten erbjuder också uthyrning av parkeringsplatser och garage.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1962-1963
Antal lägenheter: 58 stycken
Storlek: 2-3 rok
Hiss: Ja
Kabel-tv: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX.

Benämning

Idun 3

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Fastigheten på Hammarbergsgatan 11-15

Fastigheten på Hammarbergsgatan 11-15

Fastigheten på Hammarbergsgatan 11-15

 

Ringstorp - centralt med närhet till grönområden

Ringstorp är beläget i de centrala nordöstra delarna i Helsingborg, cirka 3 kilometer från centrum. Trots det centrala läget finns det tillgång till grönområden, som erbjuder gott om lekplatser och en mindre fotbollsplan. Stadsdelen har även ett koloniområde.

I närområdet finns det både bageri, servicebutik och restauranger och flera träningsanläggningar. Cirka 2 kilometer bort ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog, som med sina motionsslingor och utsikt över havet lockar många motionärer.

Populära Fredriksdals friluftsmuseum som årligen lockar både små och stora helsingborgare, ligger också nära Ringstorp, liksom sportutbudet på Helsingborg arena och Olympia.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs C med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.