Tågaborg
Stampgatan 13

Bra läge på Tågaborg

Från vår fastighet på Stampgatan 13 är det nära till restauranger och tvärsöver gatan ligger Tågaborgsskolan. Här finns det 18 lägenheter, 2-3 rok, och samtliga bostäder har balkong. Huset som byggdes 1938 har hiss och på innergården finns en mysig gemensam uteplats. Det finns också möjlighet att hyra garage.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1938
Antal lägenheter: 18
Storlekar: 2 rok – 3 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX
Garage: Finns att hyra

Benämning

Hammaren 24

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Stampgatan 13

Fastigheten på Stampgatan 13

Fastigheten på Stampgatan 13

 

Lugnt boende på Tågaborgs höjder

Tågaborg är centralt beläget i norra Helsingborg, strax ovanför Land-borgen. Boende i stadsdelens västra utkant, liksom gående på Landborgs-promenaden, kan njuta av en underbar utsikt över Öresund.

I Tågaborgs södra delar ligger Vikingsbergsparken, som erbjuder en stor och uppskattad lekplats för områdets barn. I norr avgränsas området av Pålsjö skog, ett stort naturreservat med många motionsslingor.

Tar du cykeln ner från Tågaborgs höjder når du snabbt vackra Fria bad med dess finkorniga vita sand och breda bryggor.

Tågaborg har flertalet restauranger, samt blomsterbutik, livsmedelsbutik, bageri och apotek. Det är ett område med olika typer av bostäder men många av flerfamiljshusen går i äldre stil, med högt i tak och gammeldags detaljer. För pendlaren kan det vara bra att veta att Helsingborgs central endast ligger 3 kilometer bort.