Hornblåsaren

Råå
Rååvägen 62

Fräscha lägenheter på pittoreska Råå

På mysiga Rååvägen 62 A-B hyr vi ut 18 lägenheter i storlekarna 1-3 rok. Här bor man nära både havet och Råå centrums bekvämligheter, i ett hus från 1948 som helrenoverades år 2008. Samtliga badrum är kaklade och har klinkers. Undantaget lägenheterna på första våningen har övriga lägenheter balkonger. På innergården finns det en mindre gemensam uteplats.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1948
Antal lägenheter: 18
Storlekar: 1 rok – 3 rok
Hiss: Nej
Kabel-TV: Ja
Bredband: Ja

Benämning

Hornblåsaren 6

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Rååvägen 62

Fastigheten på Rååvägen 62

Fastigheten på Rååvägen 62

 

Lev livet nära havet på Råå

Pittoreska Råå är ursprungligen ett känt fiskeläge och småbåtshamnen är fortfarande populär: Härifrån avgår fisketurer för fritidsfiskare, färjetrafik till Ven och många småbåtsägare ankrar sina båtar här.

I hamnen finns historiskt intressanta Råå museum för fiske och sjöfart och ett par restauranger.

Stadsdelen har också ett välmående centrum med ett varierande utbud av restauranger, klädbutiker, blomsterbutik, apotek, med mera.

Råå vallar heter stranden och här finns också ett kallbadhus som året runt lockar boende att ta salta och uppfriskande havsbad. På Råå camping går det även att lösa dagsbiljetter för att bada i uppvärmda pooler.

Här har även Råån sitt utlopp och vill du ta en härlig långpromenad i skogsmiljö följer du ån genom naturreservatet Rååns dalgång.

Råå ligger cirka 7 kilometer från centrum längst ut i Helsingborgs södra del. Kollektivtrafiken är bra och cyklisterna kan nyttja cykelvägen hela vägen in till centrum. Till tågstationen i Ramlösa, som också har goda parkeringsmöjligheter, är det fem kilometer.