Ringstorp
Ringstorpsvägen 46-50

Lugnt och barnvänligt på Ringstorp

Fastigheten på Ringstorpsvägen 46-50 är belägen i ett tyst och rofyllt område som är barnvänligt. Det är nära till mataffär, skola och Pålsjö skog med dess motionsslingor och tennisbanor. På den mysiga innergården finns det en lekplats, boulebana och en uteschackplan. Samtliga lägenheter vetter åt Ringstorpsvägen och det är möjligt för hyresgästerna att hyra parkeringsplats. En del av lägenheterna är utrustade med diskmaskiner och i källaren finns det två tvättrum med tillhörande torkrum.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1962
Antal lägenheter: 42 stycken
Storlek: 2-4 rok
Hiss: Nej
Kabel-tv: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX.

Benämning

Idun 5

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Fastigheten på Ringstorpsvägen 46-50

Fastigheten på Ringstorpsvägen 46-50

Fastigheten på Ringstorpsvägen 46-50

 

Ringstorp - centralt med närhet till grönområden

Ringstorp är beläget i de centrala nordöstra delarna i Helsingborg, cirka 3 kilometer från centrum. Trots det centrala läget finns det tillgång till grönområden, som erbjuder gott om lekplatser och en mindre fotbollsplan. Stadsdelen har även ett koloniområde.

I närområdet finns det både bageri, servicebutik och restauranger och flera träningsanläggningar. Cirka 2 kilometer bort ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog, som med sina motionsslingor och utsikt över havet lockar många motionärer.

Populära Fredriksdals friluftsmuseum som årligen lockar både små och stora helsingborgare, ligger också nära Ringstorp, liksom sportutbudet på Helsingborg arena och Olympia.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs C med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.