Ringstorp
Ringstorpsvägen 44

Modernt och praktiskt på Ringstorp

Vår fastighet på Ringstorpsvägen 44 är beläget i ett tyst, lugnt och barnvänligt område. Ett stenkast bort ligger en mataffär och en skola och det är promenadavstånd till Pålsjö skog med motionsslingor och tennisplaner. På innergården finns det en lekplats, boulebana och ett uteschackspel. Lägenheterna är ljusaoch mellan vardagsrum och kök finns en modern öppen planlösning. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare och samtliga har balkonger. En del är inglasade och vissa har havsutsikt. Högst upp i huset har de boende tillgång till en fantastisk takterass med utsikt som sträcker sig ut över Öresund.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 2011
Antal lägenheter: 38 stycken
Storlek: 1-4 rok
Hiss: Ja
Kabel-tv: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX.

Benämning

Idun 6

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Fastigheten på Ringstorpsvägen 44

Fastigheten på Ringstorpsvägen 44

Fastigheten på Ringstorpsvägen 44

 

Ringstorp - centralt med närhet till grönområden

Ringstorp är beläget i de centrala nordöstra delarna i Helsingborg, cirka 3 kilometer från centrum. Trots det centrala läget finns det tillgång till grönområden, som erbjuder gott om lekplatser och en mindre fotbollsplan. Stadsdelen har även ett koloniområde.

I närområdet finns det både bageri, servicebutik och restauranger och flera träningsanläggningar. Cirka 2 kilometer bort ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog, som med sina motionsslingor och utsikt över havet lockar många motionärer.

Populära Fredriksdals friluftsmuseum som årligen lockar både små och stora helsingborgare, ligger också nära Ringstorp, liksom sportutbudet på Helsingborg arena och Olympia.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs C med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.