Karl XI N 29

Centrum
Bruksgatan 17

Pittoreskt boende mitt i city

På gågatan Bruksgatan 17 bor man mitt i Helsingborgs centrum. Här finns det ett stort utbud av restauranger och butiker och bara ett stenkast bort ligger Helsingborg C med buss-, tåg- och färjeförbindelser. Huset är litet och pittoreskt, i en klassisk stil som passar in i ”gamla stan”. Alla lägenheter har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare och de boende har tillgång till förrådsutrymme i källaren.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1929
Antal lägenheter: 6 stycken
Storlek: 2-3 rok
Hiss: Nej
Kabel-tv: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX.

Benämning

Karl XI N 29

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Fastigheten på Bruksgatan 17

Fastigheten på Bruksgatan 17

Fastigheten på Bruksgatan 17

 

Centrum/Ett myllrande centrum med havsbris

I Helsingborgs centrum möts det bästa av två världar - ett myllrande city och havets spännande närvaro. I stadens hjärta ligger Kullagatan, en gågata som med sin omnejd erbjuder ett stort utbud av shopping, fik, restauranger och barer. För dig som är kulturintresserad är det nära till exempelvis stadsteatern, Dunkers kulturhus eller nöjesstället The Tivoli. Ett stenkast bort kan du njuta av en mysig kajpromenad eller en kopp kaffe med utsikt över båtarna i vackra Norra hamnen.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs C med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.