Slottshöjden
Rektorsgatan 11

Praktiska lägenheter med nära till allt

Vår fastighet på Rektorsgatan 11 A-B ligger praktiskt nära både city, sportutbudet på Helsingborg arena och Olympia, och Fredriksdals friluftsmuseum. Här erbjuder vi 36 lägenheter i storlek 1-3 rok. Det finns hiss och tillgång till en mindre gemensam uteplats för social samvaro på innergården.

Om fastigheten

Snabbfakta

Antal lägenheter: 36
Storlekar: 1 rok – 3 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Bredband: Ja

Benämning

Klostret 20

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Rektorsgatan 11

Fastigheten på Rektorsgatan 11

Fastigheten på Rektorsgatan 11

 

Slottshöjden – lugnet mitt i smeten!

På Slottshöjden bor du ett stenkast ovanför centrum, strax nordost om stadskärnan. Trots den centrala placeringen är det ett lugnt område med flera grönområden. Här är det nära till en promenad i Slottshagen vid Kärnan, Öresundsparken och Landborgspromenaden, som har bra lekplatser och bjuder på hisnade utsikter över staden och Öresund.

Centralstationen Knutpunkten ligger bara en kilometer bort, liksom det Helsingborg city med ett stort utbud av affärer, restauranger och nöjesställen.

Men du behöver inte lämna Slottshöjden för att hitta bra service. Här finns det bland annat livsmedelsaffär, tobaksaffär, blomsterbutik, fiskaffär och det välrenommerade bageriet Två Systrar.

Det är också gångavstånd till Helsingborg arena, ishallen och Olympia, där du kan följa högklassig sport eller själv utöva sportaktiviteter.