Kullen Östra

Centrum
N Långvinkelsgatan 17

Gammaldags charm mitt i centrum

På Nedre Långvinkelsgatan 15-17 bor du mitt i centrum i ett anrikt kvarter med mycket historia. Härifrån är det ett stenkast till välrenommerade restauranger och många butiker, och du kan snabbt promenera till Helsingborg C där det avgår tåg, bussar och färjor.

Fastigheten är i gammaldags stil, lägenheterna är ljusa och har högt i tak. Vackra originaldetaljer har bevarats och vissa bostäder har fortfarande kvar sina kakelugnar (ej eldningsbara). Alla hyresgäster har tillgång till en gemensam tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet för gäster. På innergården går det att hyra parkering.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1929
Antal lägenheter: 6
Storlek 3-5 rok
Hiss: Nej
Kabel-tv: Ja
Internet: Öppen fiber via iTUX.

Benämning

Kullen Östra

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Fastigheten på N Långvinkelsgatan 17

Miljöbild från N Långvinkelsgatan 17

Miljöbild från N Långvinkelsgatan 17

 

Centrum/Ett myllrande centrum med havsbris

I Helsingborgs centrum möts det bästa av två världar - ett myllrande city och havets spännande närvaro. I stadens hjärta ligger Kullagatan, en gågata som med sin omnejd erbjuder ett stort utbud av shopping, fik, restauranger och barer. För dig som är kulturintresserad är det nära till exempelvis stadsteatern, Dunkers kulturhus eller nöjesstället The Tivoli. Ett stenkast bort kan du njuta av en mysig kajpromenad eller en kopp kaffe med utsikt över båtarna i vackra Norra hamnen.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs centralstation Knutpunkten med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.