Kullen Östra 23

Centrum
N Långvinkelsgatan 23

Pittoreskt boende mitt i city

På Nedre Långvinkelsgatan 23 bor du mitt i centrum i ett anrikt kvarter med mycket historia. Härifrån är det ett stenkast till välrenommerade restauranger och många butiker, och du kan snabbt promenera till Helsingborg C där det avgår tåg, bussar och färjor. Fastigheten är i äldre stil och lägenheterna är ljusa. Vackra originaldetaljer har bevarats i trapphuset. Alla hyresgäster har tillgång till en gemensam tvättstuga. På innergården finns det en trevlig uteplats samt ytterligare två uteplatser i trädgårdssluttningen invid innergården.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1934
Antal lägenheter: 15 stycken
Storlek: 1-3 rok
Hiss: Ja
Kabel-tv: Ja
Internet: Tele2

Benämning

Kullen Östra 23

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på N Långvinkelsgatan 23

Fastigheten på N Långvinkelsgatan 23

Fastigheten på N Långvinkelsgatan 23

 

Centrum/Ett myllrande centrum med havsbris

I Helsingborgs centrum möts det bästa av två världar - ett myllrande city och havets spännande närvaro. I stadens hjärta ligger Kullagatan, en gågata som med sin omnejd erbjuder ett stort utbud av shopping, fik, restauranger och barer. För dig som är kulturintresserad är det nära till exempelvis stadsteatern, Dunkers kulturhus eller nöjesstället The Tivoli. Ett stenkast bort kan du njuta av en mysig kajpromenad eller en kopp kaffe med utsikt över båtarna i vackra Norra hamnen.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs C med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.