Möllegränden 12

Centrum
Möllegranden 12

Bekvämt boende mitt i centrum

På adresserna Möllegränden 10, 12, 14, 16, 18 och 20 och Bruksgatan 13-15 bor du mitt i city med ett stort utbud av restauranger och butiker omkring dig. Bara en kort promenad bort når du Helsingborg C där det dagligen avgår ett stort antal tåg, bussar och färjor. Trots läget på gågatan erbjuder fastigheten en lugn innergård, där några av marklägenheterna har sina egna uteplatser. Lägenheterna är ljusa och välplanerade och en del av dem har balkong. Hyresgästerna har också tillgång till bastu, cykel- och källarförråd, och tvättstugor med torkrum.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1988 (Bruksgatan 15 år 1929)
Antal lägenheter: 46 stycken
Storlek: 1-5 rok
Hiss: Ja, förutom på Möllegränden 16 samt på Bruksgatan 15
Kabel-tv: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX.

Benämning

Karl XI N 30

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Fastigheten på Möllegranden 12

Fastigheten på Möllegranden 12

Fastigheten på Möllegranden 12

 

Centrum/Ett myllrande centrum med havsbris

I Helsingborgs centrum möts det bästa av två världar - ett myllrande city och havets spännande närvaro. I stadens hjärta ligger Kullagatan, en gågata som med sin omnejd erbjuder ett stort utbud av shopping, fik, restauranger och barer. För dig som är kulturintresserad är det nära till exempelvis stadsteatern, Dunkers kulturhus eller nöjesstället The Tivoli. Ett stenkast bort kan du njuta av en mysig kajpromenad eller en kopp kaffe med utsikt över båtarna i vackra Norra hamnen.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs centralstation Knutpunkten med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.