Nordstjärnan

Centrum
Pålsgatan 4-6

Bo lugnt mitt i city

I vår fastighet på Pålsgatan 4-6 bor du på en lugn bakgata men befinner dig samtidigt bara ett stenkast från Helsingborgs centrum. Här förvaltar vi 20 lägenheter i vårt vackra och gedigna stenhus från 1930-talet. Fastigheten är byggd i funkisstil och lägenheterna är genomgående med fönster som vetter åt både fram- och baksida. Huset har balkonger åt alla väderstreck och på baksidan finns det en liten men mysig gemensam uteplats.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1939
Antal lägenheter: 20
Storlekar: 2 rok – 4 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Öppen fiber: Ja
Parkering: Finns att hyra

Benämning

Nordstjärnan

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Fastigheten på Pålsgatan 4-6

Fastigheten på Pålsgatan 4-6

Miljöbild från Pålsgatan 4-6

 

Centrum/Ett myllrande centrum med havsbris

I Helsingborgs centrum möts det bästa av två världar - ett myllrande city och havets spännande närvaro. I stadens hjärta ligger Kullagatan, en gågata som med sin omnejd erbjuder ett stort utbud av shopping, fik, restauranger och barer. För dig som är kulturintresserad är det nära till exempelvis stadsteatern, Dunkers kulturhus eller nöjesstället The Tivoli. Ett stenkast bort kan du njuta av en mysig kajpromenad eller en kopp kaffe med utsikt över båtarna i vackra Norra hamnen.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs centralstation Knutpunkten med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.