Prästkragen 4

Tågaborg
Pålsjögatan 49

Havsutsikt och lummig innergård

På Pålsjögatan 49 har lägenheterna balkonger och en del av dem bjuder på havsutsikt. Det finns en mysig och lummig innergård och hyresgästerna har tillgång till källar- och vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Området är lugnt och tyst och det är nära till såväl centrum och bad som till naturreservatet Pålsjö skog som har många motionsslingor och välbesökta tennisbanor.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1935
Antal lägenheter: 21
Storlekar: 1-3 rok
Hiss: Ja
Kabel-Tv: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX

Benämning

Prästkragen 4

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Fastigheten på Pålsjögatan 49

Fastigheten på Pålsjögatan 49

Fastigheten på Pålsjögatan 49

 

Lugnt boende på Tågaborgs höjder

Tågaborg är centralt beläget i norra Helsingborg, strax ovanför Landborgen. Boende i stadsdelens västra utkant, liksom gående på Landborgspromenaden, kan njuta av en underbar utsikt över Öresund.

I Tågaborgs södra delar ligger Vikingsbergsparken, som erbjuder en stor och uppskattad lekplats för områdets barn. I norr avgränsas området av Pålsjö skog, ett stort naturreservat med många motionsslingor.

Tar du cykeln ner från Tågaborgs höjder når du snabbt vackra Fria bad med dess finkorniga vita sand och breda bryggor.

Tågaborg har flertalet restauranger, samt blomsterbutik, livsmedelsbutik, bageri och apotek. Det är ett område med olika typer av bostäder men många av flerfamiljshusen går i äldre stil, med högt i tak och gammeldags detaljer. För pendlaren kan det vara bra att veta att Helsingborgs central endast ligger 3 kilometer bort.