Tågaborg
Helmfeltsgatan 9

Bo bekvämt, modernt och ombonat!

På Helmfeltsgatan 9A hittar ni vår nya fastighet Tågaro. Här bor man i lugnet på Tågaborg men med närhet till havet och centrum. Lägenheterna är inredda i hög standard med till exempel heltäckningsmatta i sovrum och bra förvaringsutrymme, bland annat med skjutdörrsgarderober i ekfanér.

Varje lägenhet har diskmaskin, inbyggd micro, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats och från våning två och uppåt har man sundsutsikt. På den vackra innergården har alla tillgång till orangeriet och i källaren finns garage - där det även finns möjlighet att ladda el-bil. 

 

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 2021/2022
Antal lägenheter: 10
Storlek: 3 rok
Hiss: Ja.
Kabel-tv
Internet

Benämning

Samson 17

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Jessica
jessica@garnito.se
042-444 70 74

Samson

Fastigheten på Helmfeltsgatan 9

Fastigheten på Helmfeltsgatan 9

 

Lugnt boende på Tågaborgs höjder

Tågaborg är centralt beläget i norra Helsingborg, strax ovanför Land-borgen. Boende i stadsdelens västra utkant, liksom gående på Landborgs-promenaden, kan njuta av en underbar utsikt över Öresund.

I Tågaborgs södra delar ligger Vikingsbergsparken, som erbjuder en stor och uppskattad lekplats för områdets barn. I norr avgränsas området av Pålsjö skog, ett stort naturreservat med många motionsslingor.

Tar du cykeln ner från Tågaborgs höjder når du snabbt vackra Fria bad med dess finkorniga vita sand och breda bryggor.

Tågaborg har flertalet restauranger, samt blomsterbutik, livsmedelsbutik, bageri och apotek. Det är ett område med olika typer av bostäder men många av flerfamiljshusen går i äldre stil, med högt i tak och gammeldags detaljer. För pendlaren kan det vara bra att veta att Helsingborgs central endast ligger 3 kilometer bort.