Ringstorp
Kurirgatan 16-18

Fräscha lägenheter med nära till lek

På Kurirgatan 16 A-B och 18 A-B hittar du lugnet i en central del av Helsingborg. Lägenheterna vars storlek varierar, 1-5 rok, har helkaklade badrum med klinkergolv och det går också att hyra parkering och garage. En del lägenheter har diskamskin, tvättmaskin och torktumlare. I källaren finns det förråd, tvättstuga och torkrum. Det finns även expresstvättstuga i fastigheten. Balkongerna vetter åt baksidan där det utöver en gemensam uteplats även finns en mindre lekplats. Strax intill finns det ett större grönområde med fler lekplatser.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1934 resp 1963
Antal lägenheter: 66
Storlekar: 1 rok – 5 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX
Garage och parkering: Finns att hyra

Benämning

Sleipner 4

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Kurirgatan 16-18

Fastigheten på Kurirgatan 16-18

Fastigheten på Kurirgatan 16-18

 

Ringstorp - centralt med närhet till grönområden

Ringstorp är beläget i de centrala nordöstra delarna i Helsingborg, cirka 3 kilometer från centrum. Trots det centrala läget finns det tillgång till grönområden, som erbjuder gott om lekplatser och en mindre fotbollsplan. Stadsdelen har även ett koloniområde.

I närområdet finns det både bageri, servicebutik och restauranger och flera träningsanläggningar. Cirka 2 kilometer bort ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog, som med sina motionsslingor och utsikt över havet lockar många motionärer.

Populära Fredriksdals friluftsmuseum som årligen lockar både små och stora helsingborgare, ligger också nära Ringstorp, liksom sportutbudet på Helsingborg arena och Olympia.

Promenerar du norrut når du Gröningen och Fria bad med grönområden, breda bryggor och finkornig sandstrand. Där finns det också bra restauranger, roliga lekplatser, utegym och kallbadhus och många samlas här för spontana grillkvällar.

Om du letar efter mjukt underlag för joggingskorna så ligger det stora naturreservatet Pålsjö skog med flera motionsslingor bara ett par kilometer bort.

För dig som pendlar ligger Helsingborgs centralstation Knutpunkten med tåg-, buss- och båtförbindelser inom behändigt gångavstånd.