Råå
Narvagatan 2-8 / Libaugatan 14

Bo nära ett dopp i blå

På vackra Råå erbjuder vi lägenheter nära havet på Narvagatan 2-8 och Libaugatan 14 A-G. Lägenheterna med utgång till Libaugatan är enrumslägenheter på källarnivå med möjlighet till en liten uteplats utanför ytterdörren. I övriga huset erbjuder lägenheterna med balkong åt väster utsikt över sundet. Samtliga badrum är kaklade och har klinkers, hela fastigheten helrenoverades 2012. Utöver den vanliga tvättstugan finns det också en expresstvättstuga.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1955
Antal lägenheter: 42
Storlekar: 1 rok – 3 rok
Hiss: Ja, undantaget på Narvagatan 2
Kabel-TV: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX
Garage: Finns att hyra

Benämning

Trumman 4

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Narvagatan 2-8

Fastigheten på Narvagatan 2-8

Fastigheten på Narvagatan 2-8

 

Lev livet nära havet på Råå

Pittoreska Råå är ursprungligen ett känt fiskeläge och småbåtshamnen är fortfarande populär: Härifrån avgår fisketurer för fritidsfiskare, färjetrafik till Ven och många småbåtsägare ankrar sina båtar här.

I hamnen finns historiskt intressanta Råå museum för fiske och sjöfart och ett par restauranger.

Stadsdelen har också ett välmående centrum med ett varierande utbud av restauranger, klädbutiker, blomsterbutik, apotek, med mera.

Råå vallar heter stranden och här finns också ett kallbadhus som året runt lockar boende att ta salta och uppfriskande havsbad. På Råå camping går det även att lösa dagsbiljetter för att bada i uppvärmda pooler.

Här har även Råån sitt utlopp och vill du ta en härlig långpromenad i skogsmiljö följer du ån genom naturreservatet Rååns dalgång.

Råå ligger cirka 7 kilometer från centrum längst ut i Helsingborgs södra del. Kollektivtrafiken är bra och cyklisterna kan nyttja cykelvägen hela vägen in till centrum. Till tågstationen i Ramlösa, som också har goda parkeringsmöjligheter, är det fem kilometer.