Slottshöjden
Dämmegatan 10

Bo kvadratsmart på Dämmegatan

På Dämmegatan 10 ligger vårt gedigna stenhus i funkisstil från 1930-talet. Här erbjuder vi 19 ettor och tvåor för dig som söker ett praktiskt boende på Slottshöjden strax ovanför centrum. Fönstren vetter åt väster och öster, lägenheterna har inga balkonger men på husets baksida finns det en gemensam uteplats som de boende kan nyttja.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1937
Antal lägenheter: 19
Storlekar: 1 rok – 2 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX

Benämning

Ugglan 13

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på  Dämmegatan 10

Fastigheten på  Dämmegatan 10

Fastigheten på  Dämmegatan 10

 

Slottshöjden – lugnet mitt i smeten!

På Slottshöjden bor du ett stenkast ovanför centrum, strax nordost om stadskärnan. Trots den centrala placeringen är det ett lugnt område med flera grönområden. Här är det nära till en promenad i Slottshagen vid Kärnan, Öresundsparken och Landborgspromenaden, som har bra lekplatser och bjuder på hisnade utsikter över staden och Öresund.

Centralstationen Knutpunkten ligger bara en kilometer bort, liksom det Helsingborg city med ett stort utbud av affärer, restauranger och nöjesställen.

Men du behöver inte lämna Slottshöjden för att hitta bra service. Här finns det bland annat livsmedelsaffär, tobaksaffär, blomsterbutik, fiskaffär och det välrenommerade bageriet Två Systrar.

Det är också gångavstånd till Helsingborg arena, ishallen och Olympia, där du kan följa högklassig sport eller själv utöva sportaktiviteter.