Slottshöjden
M Stenbocksgatan 39

Lägenheter med hundraårig charm

I vår fastighet på Mellersta Stenbocksgatan 39 finns det väldigt charmiga lägenheter i äldre stil och planering i storlek 1-4 rok. Det gedigna stenhuset uppfördes 1929 och renoveringen har utförts i olika etapper. En del av lägenheterna är i dag därför nyrenoverade medan andra har äldre standard. På innergården finns det en mysig uteplats för umgänge.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1929
Antal lägenheter: 19
Storlekar: 1 rok – 4 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX

Benämning

Ugglan 5

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på M Stenbocksgatan 39

Fastigheten på M Stenbocksgatan 39

Fastigheten på M Stenbocksgatan 39

 

Slottshöjden – lugnet mitt i smeten!

På Slottshöjden bor du ett stenkast ovanför centrum, strax nordost om stadskärnan. Trots den centrala placeringen är det ett lugnt område med flera grönområden. Här är det nära till en promenad i Slottshagen vid Kärnan, Öresundsparken och Landborgspromenaden, som har bra lekplatser och bjuder på hisnade utsikter över staden och Öresund.

Centralstationen Knutpunkten ligger bara en kilometer bort, liksom det Helsingborg city med ett stort utbud av affärer, restauranger och nöjesställen.

Men du behöver inte lämna Slottshöjden för att hitta bra service. Här finns det bland annat livsmedelsaffär, tobaksaffär, blomsterbutik, fiskaffär och det välrenommerade bageriet Två Systrar.

Det är också gångavstånd till Helsingborg arena, ishallen och Olympia, där du kan följa högklassig sport eller själv utöva sportaktiviteter.