Slottshöjden
Lilla Möllevångsgatan 10

Lägenheter i funkisstil - blott en backe från city

Vår fastighet på Lilla Möllevångsgatan 10 är ett gediget stenhus i funkisstil från 1930-talet, som passar dig som söker ett boende på Slottshöjden strax ovanför centrum. Här finns det 15 lägenheter i storlek 1-3 rok och alla lägenheter utom de på första våningen har balkonger. På innergården finns det en gemensam uteplats för social samvaro.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1936
Antal lägenheter: 15
Storlekar: 1 rok – 3 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Bredband: Ja

Benämning

Uven 12

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Lilla Möllevångsgatan 10

Fastigheten på Lilla Möllevångsgatan 10

Fastigheten på Lilla Möllevångsgatan 10

 

Slottshöjden – lugnet mitt i smeten!

På Slottshöjden bor du ett stenkast ovanför centrum, strax nordost om stadskärnan. Trots den centrala placeringen är det ett lugnt område med flera grönområden. Här är det nära till en promenad i Slottshagen vid Kärnan, Öresundsparken och Landborgspromenaden, som har bra lekplatser och bjuder på hisnade utsikter över staden och Öresund.

Centralstationen Knutpunkten ligger bara en kilometer bort, liksom det Helsingborg city med ett stort utbud av affärer, restauranger och nöjesställen.

Men du behöver inte lämna Slottshöjden för att hitta bra service. Här finns det bland annat livsmedelsaffär, tobaksaffär, blomsterbutik, fiskaffär och det välrenommerade bageriet Två Systrar.

Det är också gångavstånd till Helsingborg arena, ishallen och Olympia, där du kan följa högklassig sport eller själv utöva sportaktiviteter.