Tågaborg
Karl X Gustavsgata 48

Lägenheter med härlig sundsutsikt

Vill du njuta av frukost på balkongen med utsikt över Öresund? Det kan du göra i vår fastighet på Karl X Gustavs gata 48 som med sitt läge på Landborgen har nära både till strand och centrum. Huset byggdes 1956 och renoverades 2016, samtliga lägenheter är utrustade med diskmaskin. Det finns en gemensam uteplats på innergården och det går att hyra garage i bottenplan, här eller i grannfastigheten på Wrangelsgatan 11-13.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1956
Antal lägenheter: 20
Storlekar:1 rok – 4 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja.
Bredband: Ja
Garage: Finns att hyra

Benämning

Viktoria 11

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Karl X Gustavsgata 48

Fastigheten på Karl X Gustavsgata 48

Fastigheten på Karl X Gustavsgata 48

 

Lugnt boende på Tågaborgs höjder

Tågaborg är centralt beläget i norra Helsingborg, strax ovanför Land-borgen. Boende i stadsdelens västra utkant, liksom gående på Landborgs-promenaden, kan njuta av en underbar utsikt över Öresund.

I Tågaborgs södra delar ligger Vikingsbergsparken, som erbjuder en stor och uppskattad lekplats för områdets barn. I norr avgränsas området av Pålsjö skog, ett stort naturreservat med många motionsslingor.

Tar du cykeln ner från Tågaborgs höjder når du snabbt vackra Fria bad med dess finkorniga vita sand och breda bryggor.

Tågaborg har flertalet restauranger, samt blomsterbutik, livsmedelsbutik, bageri och apotek. Det är ett område med olika typer av bostäder men många av flerfamiljshusen går i äldre stil, med högt i tak och gammeldags detaljer. För pendlaren kan det vara bra att veta att Helsingborgs central endast ligger 3 kilometer bort.