Tågaborg
Wrangelsgatan 15

Charmigt gammeldags på Tågaborg

På Wrangelsgatan 15 och 15 A ligger vårt gedigna stenhus från 1920-talet. Här finner du stilfulla lägenheter i äldre stil och planlösning. Fastigheten har ingen hiss eller balkonger. Lägenheterna har renoverats i etapper, därav är vissa nyrenoverade medan andra har äldre standard. I grannfastigheten finns det möjlighet att hyra garage eller parkeringsplats på innergården.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1920
Antal lägenheter: 13
Storlekar: 1 rok – 3 rok
Kabel-TV: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX

Benämning

Viktoria 8

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Wrangelsgatan 15

Fastigheten på Wrangelsgatan 15

Fastigheten på Wrangelsgatan 15

 

Lugnt boende på Tågaborgs höjder

Tågaborg är centralt beläget i norra Helsingborg, strax ovanför Land-borgen. Boende i stadsdelens västra utkant, liksom gående på Landborgs-promenaden, kan njuta av en underbar utsikt över Öresund.

I Tågaborgs södra delar ligger Vikingsbergsparken, som erbjuder en stor och uppskattad lekplats för områdets barn. I norr avgränsas området av Pålsjö skog, ett stort naturreservat med många motionsslingor.

Tar du cykeln ner från Tågaborgs höjder når du snabbt vackra Fria bad med dess finkorniga vita sand och breda bryggor.

Tågaborg har flertalet restauranger, samt blomsterbutik, livsmedelsbutik, bageri och apotek. Det är ett område med olika typer av bostäder men många av flerfamiljshusen går i äldre stil, med högt i tak och gammeldags detaljer. För pendlaren kan det vara bra att veta att Helsingborgs central endast ligger 3 kilometer bort.