Tågaborg
Wrangelsgatan 17

Lägenheter med sundsutsikt och goda parkeringsmöjligheter

Från vissa av våra lägenheter på Wrangelsgatan 17 kan du njuta av utsikten över Öresund och alla lägenheter utom de på första våningen har balkong. Samtliga lägenheter är utrustade med diskmaskin men endast några av dem har tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Det finns möjlighet att hyra både garage eller parkeringsplats i grannfastigheten.

Om fastigheten

Snabbfakta

Byggår: 1936
Antal lägenheter: 18
Storlekar: 1 rok – 3 rok
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Internet: Öppet bredbandsnät via iTUX
Garage och bilplatser: Finns att hyra

Benämning

Viktoria 9

 

Visa fler

Fastigheter

Kontaktperson

Annica
annica@garnito.se
042-444 70 71

Fastigheten på Wrangelsgatan 17

Fastigheten på Wrangelsgatan 17

Fastigheten på Wrangelsgatan 17

 

Lugnt boende på Tågaborgs höjder

Tågaborg är centralt beläget i norra Helsingborg, strax ovanför Land-borgen. Boende i stadsdelens västra utkant, liksom gående på Landborgs-promenaden, kan njuta av en underbar utsikt över Öresund.

I Tågaborgs södra delar ligger Vikingsbergsparken, som erbjuder en stor och uppskattad lekplats för områdets barn. I norr avgränsas området av Pålsjö skog, ett stort naturreservat med många motionsslingor.

Tar du cykeln ner från Tågaborgs höjder når du snabbt vackra Fria bad med dess finkorniga vita sand och breda bryggor.

Tågaborg har flertalet restauranger, samt blomsterbutik, livsmedelsbutik, bageri och apotek. Det är ett område med olika typer av bostäder men många av flerfamiljshusen går i äldre stil, med högt i tak och gammeldags detaljer. För pendlaren kan det vara bra att veta att Helsingborgs central endast ligger 3 kilometer bort.